Over de winkelJe vindt bij Kees Dee alles op het gebied van Jazz-, bas-, electrische- en akoestische gitaren. Het accent ligt vooral op de highend-collectie gitaren. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor diverse gitaar- accessoires.
Onze gehele winkelvoorraad staat altijd op onze website, compleet met foto’s.
Wij vinden verkoop van gitaren natuurlijk leuk en belangrijk maar zeker ook goed advies en bijbehorende service.
Kinderen en beginnende gitaristen krijgen bij ons de juiste aandacht. Het begin van een fijne hobby of mooie carriere! bij ons bent u ook een het juiste adres voor afstellen van uw gitaar/bas, voor ingrijpende klussen zoals: nieuw fretwerk, customizing, gebroken halzen etc. verwijzen wij u door naar een van de reparateurs hieronder beschreven
Grotere kaart weergeven


MEDEWERKERS


Kees Dee

Jaren geleden begonnen in de binnenstad van Amersfoort met een klein gitaarwinkeltje en na enkele verhuizingen op de leusderweg terecht gekomen.
Kees is natuurlijk een bepalende toon in ons gitarenverhaal en geeft de winkel zijn geheel eigen gezicht. Hij heeft enorme parate kennis van gitaren, modellen en uitvoeringen. Een scherpe neus voor trends en ontwikkelingen, wat de winkel aktueel maakt.


Marcel Peters

Vanaf 1993 niet meer uit de winkel te denken. Veel kennis op het gebied van gitaarbouw en akoestische instrumenten. Gitaren afstellen, sinds 20-05-2016 geniet Marcel van zijn pensioen.


Nick Boersma

Als stagiair begonnen in 2006 en inmiddels vaste kracht. Nick is een grote liefhebber van (Classic)Rock en met name de Earring. Eind 2015 is Nick begonnen met Earring liedjes te spelen (hobbymatig) "Nick Plays Earring"
Uiteraard speelt hij op een mooie Kees Dee Custom Taylor check deze link maar eens
Nick Plays Earring


Timo Dee

Begonnen in Maart 2013 als vaste kracht, "junior verkoper" Timo is samen met Nick in 2014 gestart met het bouwen van een eigen akoestische gitaar
REPARATEURS:


Nils Krook

Nils heeft sinds 1991 een eigen gitaarbouwbedrijf(AMSTERDAM). In Nederland gerenommeerd en zeer gewaardeerd. Voor alle mogelijke en onmogelijke reparaties weet hij de oplossing bijvoorbeeld: nieuw fretwerk, customizing, gebroken halzen etc.
Uitgebreide vakkennis en veel ervaring staan tot uw beschikking.
Heeft U reparaties? dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Nils.

Email: nilsguitars@gmail.com

Tel: 020-6171431

EWijbrands Gitaarbouw & Reparaties(Amersfoort)

Na het afgestuderen aan de Internationale Lutherie School Antwerpen is hij begonnen als zelfstandige gitaarbouwer en reparateur. Je kunt bij Ewout op dit moment vooral terecht voor onderhoud en reparaties aan je klassieke, staalsnarige-akoestische en elektrische gitaar. Maar ook met andere snaarsintrumenten, zoals bijvoorbeeld banjo, mandoline etc., kan ik je zeer waarschijnlijk helpen.
Heeft U reparaties? dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Ewout.

Website: www.ewijbrandsgitaarbouw.nl/

Tel: 06-12935956

AC/DC Repair(Nieuwegein)

ACDC Repair staat voor ruim 40 jaar ervaring en een indrukwekkende technisch inhoudelijke kennis. zij zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en modificatie van buizenversterkers voor gitaar, bas, orkest en muziekweergave, elektronische muziekinstrumenten, bedrijfsinstallaties en omroepinstallaties en ringleidinginstallaties. Met deze 40 jaar ervaring in de reparatiebranche staan ze zelden voor verrassingen..

Website: www.acdcrepair.nl

Tel: 06-20570601