QSC TouchMix 16

€ 750,00
SKU
QSC TouchMix 16

QSC TouchMix 16

Iedere geluidsman kent dit maar al te goed: de band is klaar met spelen en duikt de backstage of het café in om te feesten, terwijl de klankman kan beginnen zeulen met het materiaal. Flightcases, backline, en niet in het minst: een zware, lompe mengtafel. QSC komt nu met een oplossing: de TouchMix!

De QSC TouchMix Serie is een doorbraak in innovatie en digitaal mixerontwerp. Het is het resultaat van een opmerkelijke samenwerking tussen QSC en de industrie-iconen Greg Mackie en Peter Watts. De QSC TouchMix combineert de kracht en veelzijdigheid van een grote concert mengtafel in een compact, betaalbaar en eenvoudig product. TouchMix biedt de kracht en functionaliteit om zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden te stellen.

De mixers bieden de gebruiker de keuze tussen de Advanced modus, met een volledige controle over alle parameters, en de Simple modus, die alleen voorziet in de noodzakelijke opties. Vergelijk het met een professionele fotocamera, vol technische snufjes, die echter ook is uitgerust met een simpele "point en shoot" modus. TouchMix zet zodoende niet alleen een nieuwe standaard neer voor kwaliteit en functionaliteit, maar herdefinieert ook de gebruikerservaring voor zowel professionals als beginners.

De TouchMix 8 beschikt over 12 inputkanalen en de TouchMix 16 heeft 20 inputkanalen.
 
incl stevige opbergtas (Beide in zeer goede staat)
More Information
Merk Overige
Write Your Own Review
You're reviewing:QSC TouchMix 16
Your Rating
Copyright © 2016 Kees Dee. All rights reserved.