Salvador Cortez CC22 SEN 7/8

€ 225,00
SKU
Salvador Cortez CC22 SEN 7/8

klassieke gitaar, 7/8 senorita model, massief ceder top, sapele b&s, hoogglans, 628 mm
De CC-22 is sinds vele jaren dé standaard als eerste lesgitaar met massief bovenblad. De prettige bespeelbaarheid van het moderne halsprofiel en de mogelijkheid de snaren laag af te stellen, inspireren tot het nemen van gitaarlessen.
Het Señorita model heeft een kortere mensuurlengte en een smallere hals, PErfecte eigenschappen voor kleinere volwassenen en grote kinderen. De klankkast heeft wel het standaard formaat, waardoor het geluid niet negatief beïnvloed wordt.
Het geluid is warm en door de sapele zij-en achterkant toch licht en helder. Het gebruik van een echt benen topkam en brugbeentje gecombineerd met de beste snaren zijn kwaliteitsonderdelen en dragen veel bij aan het goede geluid van de CC-22. Een beter begin is bijna niet mogelijk!

De goede bespeelbaarheid is ook op termijn gegarandeerd door de aanwezigheid van een verstelbare halspen. Uw dealer heeft deze tijdens het reguliere onderhoud in slechts enkele minuten juist afgesteld, waardoor de ideale snaarhoogte gewaarborgd blijft. Een halspen is vooral in de hogere prijsklasse klassieke gitaren steeds vaker aanwezig, maar bij Salvador Cortez van instapper tot Custom Shop een standaard feature.

 

specificaties

bovenblad: massief ceder
zij- en achterblad: sapele
hals verbinding: Spaanse hiel
breedte topkam: 50mm
snaren: Savarez Corum 500AJ hard tension

More Information
Merk Salvador Cortez
Write Your Own Review
You're reviewing:Salvador Cortez CC22 SEN 7/8
Your Rating
Copyright © 2016 Kees Dee. All rights reserved.